Nieuws van de zondagschool

Hallo allemaal,

Op zondag 5 april was het Palmpasen. Al konden we vanwege de corona pandemie niet naar de zondagsschool komen, toch hebben we samen met Ds.Warnar een leuk idee bedacht, waardoor we met elkaar verbonden zijn en blijven.

De Bieb komt bij u thuis

Sinds 16 maart gelden in ons land vele nieuwe regels i.v.m. het corona virus. Ook de BIEB ontkomt hier niet aan, maar nu we allen veel meer thuis moeten zijn kunnen wij ons voorstellen dat u uit ziet naar een goed boek.
In onze BIEB staan er genoeg. Wilt U graag lezen wij brengen de boeken bij u thuis. Neem gerust contact met ons op en het wordt geregeld. Probeer allemaal gezond te blijven namens…
De froulju fan de BIEB
Telefoon voor de boeken Sjoukje 412003 en Tietie 412206.

Kerk op een kier

Iedere woensdagavond klinkt, met dank aan onze kosters, het geluid van klokken vanuit onze kerkgebouwen.
Normaal gesproken luiden de klokken voor een dienst, wanneer de kerkdeuren opgaan.