Liturgie Oudjaarsdienst

De teksten voor de liederen van de dienst van vanavond kunt u hier vinden, zodat u thuis mee kunt lezen/zingen.

Nieuwe maatregelen Covid-19

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zullen we vanaf aankomende zondag alleen online-vieringen uitzenden. Dit betekent dat we niet als gemeente samenkomen in het kerkgebouw. Dit geldt voor alle diensten tot en met in ieder geval 17 januari. Alle diensten zijn te volgen via het gebruikelijke kanaal. Dat geldt ook voor de komende concertdienst op zondagavond 20 december vanaf 19.30.uur.

Highlights of Christmas

Hét traditionele klassieke kerstconcert van De Fryske Marren!

Op woensdag 23 december, tussen 20.00 en 21.00 uur, zal er in de RK -kerk te Joure wederom een bijzonder nostalgisch klassiek kerstconcert georganiseerd worden onder de naam ‘Highlights of Christmas’.

Update kerkdiensten

Beste gemeenteleden,

Afgelopen week zijn de regels rond het bestrijden van Covid-19 weer aangescherpt.

Nieuws van de zondagschool

Hallo allemaal,

Op zondag 5 april was het Palmpasen. Al konden we vanwege de corona pandemie niet naar de zondagsschool komen, toch hebben we samen met Ds.Warnar een leuk idee bedacht, waardoor we met elkaar verbonden zijn en blijven.

De Bieb komt bij u thuis

Sinds 16 maart gelden in ons land vele nieuwe regels i.v.m. het corona virus. Ook de BIEB ontkomt hier niet aan, maar nu we allen veel meer thuis moeten zijn kunnen wij ons voorstellen dat u uit ziet naar een goed boek.
In onze BIEB staan er genoeg. Wilt U graag lezen wij brengen de boeken bij u thuis. Neem gerust contact met ons op en het wordt geregeld. Probeer allemaal gezond te blijven namens…
De froulju fan de BIEB
Telefoon voor de boeken Sjoukje 412003 en Tietie 412206.

Komende diensten (Alleen online)
  • 17 januari, Scharsterbrug
  • 24 januari, Scharsterbrug