Kerk Scharsterbrug open

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat vanaf a.s. zondag 23 mei – Pinksteren – de kerk in Scharsterbrug weer open is voor bezoekers (max. 30). U bent van harte welkom! Deze eerste ‘open’ dienst is een speciale dienst waarin enkele kinderen afscheid nemen van de zondagsschool. Om die reden is een aanmelding voor deze dienst vereist. Aanmelden kan per telefoon of mail bij de scriba.

De zondagen daarna zal aanmelden niet nodig zijn. Wel kan het gebeuren dat we de deur moeten sluiten als het maximum aantal van 30 personen is bereikt.

De 1,5 meter maatregel blijft gelden, ook voor wanneer u gevaccineerd bent. In de kerk vragen we u om een mondkapje te dragen bij verplaatsingen, dus wanneer u binnenkomt en wanneer u de kerk weer verlaat. Voorlopig zal er helaas nog geen gemeentezang plaatsvinden. Desalniettemin zijn we blij en dankbaar dat we deze stap kunnen zetten. En we hopen dat er de komende tijd meer stappen gezet kunnen worden.

De kerk in Ouwsterhaule blijft helaas voorlopig nog dicht. Dit heeft te maken met de beperkte ruimte in dat kerkgebouw, waardoor de 1,5 meter maatregel een obstakel is. We hopen u graag te ontmoeten in Scharsterbrug!