Herinvoering coronamaatregelen

We hadden hoop dat de coronamaatregelen afgeschaft konden en mochten worden. Helaas. U hebt het allemaal gehoord en gelezen.

In ieder geval voor de komende diensten geldt:

1. Mondkapje dragen bij binnenkomst en verlaten van de kerk;
  2. Afstand houden van 1,5 meter tussen de kerkgangers, die niet tot eenzelfde huishouden behoren.

U hoeft zich vooraf NIET aan te melden en geen corona-pas o.i.d. te tonen. Wel vragen we u op de met briefjes aangegeven plaatsen te gaan zitten. Wat ook blijft is dat we de kerk na de dienst rij voor rij verlaten, met collecteschalen bij de uitgang. Ook schudden we geen handen.

De regering heeft aangekondigd dat op 12 november aanstaande opnieuw wordt gekeken of aanvullende maatregelen nodig zijn. De kerkenraad informeert u uiteraard of er dan meer of andere gevolgen zijn voor onze kerkgang.