Hemelvaart

Als gemeentes van Ouwsterhaule-Scharsterbrug en Sintjohannesga-Delfstrahuizen gaan we de komende tijd wat samen oplopen. Hemelvaartsdag (9 mei) wordt de dag om dat ook letterlijk te gaan doen. Samen fietsen of lopen of rijden we naar een korte viering in Scharsterbrug. U kunt starten in uw eigen woonplaats en onderweg treffen we elkaar!

In de Kerksalon in Ouwsterhaule wordt een heerlijk ontbijt geserveerd. Om 8:30u voor de wandelaars en om 9:00u voor de fietsers. Vanaf daar, met de inwendige mens gesterkt, kan de reis worden voortgezet naar Scharsterbrug. 

Rond 10:00u komen we allemaal samen in de kerk van Scharsterbrug, waar ds. Warnar een korte viering zal leiden. Uiteraard is het ook mogelijk alleen naar deze viering te komen. Adres van de kerk in Scharsterbrug is: Hollandiastraat 8.

StartplaatsReiswijzeStarttijd
DelfstrahuizenFietsen/lopenIn overleg
ScharsterbrugFietsen/lopenIn overleg
SintjohannesgaLopen07.30 uur
SintjohannesgaFietsen08.30 uur
OuwsterhauleLopen08.30 uur
OuwsterhauleFietsen09.00 uur

Het is dus ook mogelijk om in de Kerksalon te “starten”. De Kerksalon is gelegen aan de Jetze Veldstraweg in Ouwsterhaule, vlak naast de kerk. Zelfs aan automobilisten – waar dan ook vandaan – is gedacht, zij zijn welkom bij het ontbijt voor tweewielers. We willen de automobilisten vragen om na de viering in Scharsterbrug, wandelaars een lift terug naar hun opstapplaats te bieden. 

Voor het ontbijt is opgeven absoluut noodzakelijk. Dit kan tot uiterlijk maandag 6 mei via onderstaand formulier of een belletje naar Fimmy Schreur: 0513-551 712. Bij slecht weer kunnen jullie gerust (alsnog) met de auto komen, maar houd a.u.b. wel de tijd van het ontbijt aan die je hebt gereserveerd. 

We zien uit naar een goed en gezellig samenzijn op deze Hemelvaartsdag! 

Opgeven voor Hemelvaart 2024

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Hoe wilt u reizen?
Waar wilt u starten?