Highlights of Christmas

Hét traditionele klassieke kerstconcert van De Fryske Marren!

Op woensdag 23 december, tussen 20.00 en 21.00 uur, zal er in de RK -kerk te Joure wederom een bijzonder nostalgisch klassiek kerstconcert georganiseerd worden onder de naam ‘Highlights of Christmas’.

Uitgevoerd zullen worden traditionele Engelse Christmas-songs, delen uit Messiah – Handel en diverse nostalgische melodieën en composities in een klassiek jasje. De kerk zal speciaal worden uitgelicht en ingericht om een gepaste en ‘warme’ kerstsfeer te creëren.
Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van de Gemeente, enkele stichtingen, lokale ondernemers en sponsoren.
Tevens zal het concert worden opgenomen en kosteloos beschikbaar worden gesteld aan rust- en verpleeghuizen, zorginstellingen, opdat ze het concert op het voor hun meest geschikte tijdstip en dagdeel kunnen aanbieden aan hun bewoners en achterban.
Dit bijzondere initiatief, georganiseerd door de Stichting Noord Nederlands Kamerkoor i.s.m. de Mattheus Parochie, zal uitgevoerd worden door het Martini Jongenskoor Sneek o.l.v. Gerard van Beijeren en het Nationaal Symfonisch Kamerorkest o.l.v. Jan Vermaning.
Het concert en streaming is gratis, maar er is een mogelijkheid om te doneren voor de gemaakte kosten.

NL72RBRB0777966964 t.n.v. Noord Nederlands Kamerkoor…

Link van het concert, vanaf 19.30 al bereikbaar om af te stemmen!
https://vimeo.com/483043684/3657028fc2

We hopen dat velen van jullie naar ons concert zullen kijken én ervan zullen genieten!
Stichting Noord Nederlands Kamerkoor

Hartelijke groet en blijf gezond!